Celine - Dag 5.

 
Nu har vårt mirakel funnit hos oss i 5 dagar, vart tog dom dagarna vägen?
Tiden har gått så otroligt fort och hon har varit en riktigt kämpe. Blir så stolt.
 
Läget är stabilt och hon är en riktigt kämpe med sin andning. Idag kopplade dom bort respiratorn och har kopplat upp henne med sepapp. Hon tycker det är rätt så jobbigt i perioder, hon andas väldigt ytligt och får ner mycket luft i magen av trycker ifrån sepappen, men hon kämpar på. Vi får se om det kopplar tillbaka henne till respiratorn under natten, dom varnade om att det kunde ske när vi ringde nu på kvällen.
 
Det gjorde även en ny röntgen på huvudet nu under kvällen för att se hur hennes hjärnblödning ser ut. Den är oförändrag och blöder inte. Utan blödningen är kvar på grad 1 (vilket är lägsta på skalan) som tidigare. Vilket var en super lättnad. Det betyder att det kan börja medicinering för att stänga ductuskärlet i hjärtat som visade sig under ett ultralud tidigare vara vidöppet. Läkarna kommer dock vänta lite med att börja medicineringen tills andningen är stabil. En sak i taget.
 
Nu väntar vi och ser hur miraklet kämpar på under natten och hoppas att hon är stark i andningen. <3

Kommentarer
Postat av: Emma

Råkade ramla in på din blogg av en slump och såg att vi var beräknade i princip samma dag (jag BF 2/2). Vårat barn har hotat att födas i flera veckor, så vi bara hoppas att det väljer att stanna några veckor till. Men er dotter ser jättefin ut, hoppas hon mår bra efter omständigheterna?
Lycka till. Hälsningar/Emma

2014-10-22 @ 18:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0