Välkommen till Släkten Charlie PicassoFoton: Mamma

Det regnar ...

Jag tànkte ge er en snabb uppdatering av min paborjade tripp. Jag har nu kommit hem till familjen som saknar vardagsrum. Det ar en liten lagenhet och koket var nog de minsta jag sett. Min brors kok i lilla ettan ar storre.
Det regnar som sjutton, himlen har oppnat sig. De lilla steget som var mellan stegen ner ifran flygplanet till bussen gjorde en nastan dyngsur.  Jag som inte har med mig nagra gympaskor, bara ballerinor. Mina fotter kommer ma bra, vi ska tydligen ut nu ocksa!
jag har i alla fall fatt harligt oranga tofflor med afrikanskt monster pa att traska omkring i har hemma, kanns sa sexigt!

Nu ska jag vara social. Pa aterseende! Pusspè er stockholmare!

Sofie's Underverk
Foton tagna av Karin! 

Min anledning till att jag var på besök hos Karin idag var för att fixa till mina ögonfransar. Det var en stor katastrof men jag vet att i Sofie's händer sker de underverk! 
På den övre bilden ser ni skillnaden på mina egna fransar (visst är de korta) och de som hon sätter på! jag bara älskar dem! Jag ser sminkad ut även fast jag inte är & jag behöver ingen mascara på dem. Otroligt skönt! 
Ses igen om en månad Sofie! Karins Nagelhörna /KN Nailproducts


(bilden är klickbar)

Idag var jag på besök hos Karin. jag passade på att fota deras nya lokal! Hur läckert som helst. Titta så mycket utrymme de har fått, jätte skönt! Förra lokalen var mycket mycket mindre. Tyvärr hade jag inte med mig mitt stativ så de blev ett sämre montage av lokalen här över men ni ser i alla fall hur lokalen ser ut!

Här är några detalj foton.
(karin fick finfrämmande ifrån Norr. Med Otroligt fina blommor! Otroligt söta töser också. Visst!)
Inga bilder för lånas eller tas utan min tillåtelse!
hittar ni något lustigt?


Titta på den här bilder, ser ni något som är lite halv skumt med den? kan ni se de jag ser?

Jajuste, vart är det den där handen kommer ifrån som Emma håller i två meter upp i luften? Jag ser ingen kropp i bakgrunden heller! 
Haha lite halv läskigt. right!? för ett gott skratt...

ska ni träffa mig de närmsta dagarna. Det är nämligen så att jag knappt har några ögonfransar kvar vilket ser helt sjukt ut. finns väl max 7 stycken kvar på ena ögat. jag ringde nyss för att få en tid så fort som möjligt för att fixa de, men tydligen så håller de på att flytta så fick tid på TORSDAG klockan tolv.. Undra om jag kommer ha några fransar kvar då? 

Alexis 20år.I fredags var det mer partaj. Min barndomsvän fyllde 20 och ställde til med brakfest. Dans, prat, skratt och första bussen hem 06.53. Behöver jag säga att de blev en lyckad kväll/morgon? 

Volontär

Jag fick nyss en liten flipp och började titta upp volontär arbeten. Det är något som jag verkligen skulle vilja göra. 
Jag hittade ett som gick till Thailand i 2 veckor där man skulle jobba på ett barnhem eller undervisa engelska i en Skolan i centrala Thailand.
Hela kalset skulle gå på ca 12 tusen, med flyg boende, mat. Tänk vilken upplevelse man får för 12 tusen kronor. jag har tänkt på det här och jag ska faktiskt försöka samla ihop dessa pengar och åka i 3an, kanske få med mig någon ifrån skola och göra de som projektarbete. fota barnhem i thailand eller så. 

OHH, detta ska jag verkligen satsa på...  

Utkast: ...
RSS 2.0