bloggen flyttas

Svanemar.vimedbarn.se

Förlossningsberättelse del 1.

Jag har läge varit tveksam till om jag ska orka mig på att skriva ner min berättelse, mest för att jag inte riktgt vet hur jag ska berätta den. Allting skedde så snabbt, knappt så jag hängde med.Vad var det som hände egentligen?
 
Hela vecka hade varit konstig jag hade inte mått på topp och gick hem ifrån jobbet på måndagen med huvudvärk och yrsel. Aldrig tidigare har jag haft problem med migrän men under kvällen kräktes jag, tyckte inte riktigt att jag hade så ont i huvudet så var rädd att jag började bli magsjuk. Men allt eftersom kvällen gick blev jag bättre.
Stannade hemma ifrån jobbet även på tisdagen då yrsel fortfarande satt i, varje ansträngning var jobbig så vila var det som funkade.  I övrig kände jag mig bra. Hade inga känningar i magen, utan allting var som tidigare.
 
Onsdag var jag ledig från jobbet och yrsel var bättre, planderade att gå till jobbet dagen därpå.
Under onsdagskvällen när jag och sambon står och lagar middag i köket känner jag min första sammadragning. En lätt men ändå tydlig och jag utbrister "oh jag hade nyss en sammandragning". Spänd av förväntan att jag äntligen kanske ska börja känna av min graviditet, jag som inte känt av något alls hittills, inte ens lite illamående i början. Det kom bara en sen vart det lugnt och återgick till det normala - inga känningar alls.
 
 
Torsdag 16/10 v. 24+1

Det är en helt vanlig morgon,
Patrik pussar mig hejdå innan han går iväg till jobbet och jag somnar om en stund till. Går upp vid  åtta och börja göra mig iordning för att dra mig till jobbet, känner mig lite bättre än tidigare och ser fram mot att jobba.
Precis innan jag ska slänga mig utanför dörren känner jag att jag bara måste bajsa innan jag sticker. Väl på toaletten fick jag en konstig känsla - krystar jag nu känns det som något annat vill titta ut. Smått chockad stannar jag upp, får lite panik men intalar mig själv att det nog är något annat. Försöker igen - samma känsla. Intalar mig ytterligare en gång att jag nog bara inbillar mig och börjar bli sen till jobbet så jag drar på mig byxorna och sticker.
 
I bilen på väg till jobbet tycker jag att det rör sig konstig i magen, liksom långt ner, jag började även få endel sammandragningar igen. Jag börjar smått få en konstig oro i magen...
 
 

RSS 2.0