beauty


5 jobb blir 4...

Jag har faktiskt aldig haft problem med att hitta jobb eller att få jobb. Känns väldigt dumt på något vis att säga så nu i dessa dagar då många har svårt att få jobb. Även fast de är så det är, och egentligen ingenting jag kan göra något åt. Jag har faktiskt bara mig själv att tacka för detta.

Just nu ser de ut såhär på min jobb front:

Nannynu: Är en ett företag som arbetar som ett bemanningsföretag för barnvakter. Hos dem hjälper jag 3 familjer lite då och då när de behöver hjälp. Ett väldigt roligt och lärorikt jobb. Är ni intresserade att även nu jobbar som barnflicka, skriv en kommentar så berättar jag mer!

Ung Omsorg: Där har jag nyss fått ett teamledar tjänst. Vilket betyder att jag kommer vara teamledare för en grupp  ungdomar som kommer att besöka ålderdomshem och umgås med äldre. Jag kommer sätta upp ungdomarnas scheman och sköta de administrativa. Ska på möte dit idag för mer information.

Konfirmandledare: Är en tjänst jag har haft sen jag var 16 år gammal. Tiden bara försvinner. Det är en rätt så chill jobb men jag trivs och många av mina vänner jobbar även som ledare vilket gör jobbet ännu roligare. Jobbar som detta just nu 1 helg i månaden.

Mc Donalds: En tjänst jag haft i 4 månader, men som jag igår sa upp mig ifrån. Jag trivdes faktiskt bra på Mc Donalds och kan tänka mig att arbeta där igen. Men just nu fungerar de inte riktigt som jag tänkt mig. Men jag kommer nog tillbaka. Mina andra jobb lockar mer.

Gröna Lund: Det är en tjänst som jag inte fått till 100 % ännu, men jag väntar på ett anställningsförslag som förhoppningsvis passar mina önskemål. Så till 98% är det i stort sett säker att ni även kommer kunna se mig på Gröna Lund i sommar.

Ni kanske nu förstår varför de inte uppdateras så jätte flitit här? ... jag kanske ska fixa så jag kan blogga ifrån mobilen?


Barn foto


Foto: Jag
Modeller: Leon & Julia


Läsar fråga.Svar: På Gruppintervjun som jag var pån i fredags blev vi först fotograferade sen blev vi uppdelade i 3 olika grupper.
Det roliga var att jag hamnade i samma grupp som 3 av 4 andra deltagare som jag pratat med innan allting drog igång.
I dessa grupper fick vi prata om förväntningar, intervjua och presentera grannen till bordet. Jag intervjuade en annan Caroline och vi hade otroligt mycket gemensamt, vilket var otroligt roligt.
Sen bestod gruppintervjun av mycket disskutioner och senarion vi skulle lösa. Tiden flög iväg och vi hade väldigt roligt.

Jag kommer nu bli uppringd inom 2 veckor och få besked om jag fått jobbet i sommar eller inte.
Håller tummarna!

Bebis Franz


Jag har bestämt mig...

Detta med vikt är alltid något som ligger och gnager och äter upp mig inifrån. Jag har nu länge gått och tänkt att jag ska göra något åt detta, för det är endast jag som kan få mig själv att må bättre.
Jag har sökt runt lite och hittat en metod som heter PREnet som jag även vet om att de använder på mitt Gym. Så jag ska alldeles strax ta mig till gymmet boka in ett möte med kostrådgivaren för att få veta mer om metoden och förhoppningsvis lägga upp mitt program. Nu vill jag verkligen klara detta!

rensa...

Sitter och tittar igenom min externa hårdisk, letar reda på gamla bilder och plåtningar att ha med på hemsidan jag fixar.
HIttar väldigt många andra bilder också ifrån flera år tillbaka.


En nattklubbs bild på mig och Fredrik(?) ifrån 2008.
Vi drev med fotografen att vi var ett par eller något, vilket han gick på. Saken var att vi nyss träffats.


Jag och min kusin Isabelle 2007 (?)

Gammal bild på mig ifrån 2007, en utav de första bilderna med nya kameran!


Kryssning

Anledningen till att jag varit bloggat någonting de senaste dagarna är för att jag har varit iväg på kryssning med några av mina vänner!
Vi hade otroligt roligt, men de känns som mina kryssningar bara blir lugnare och lugnare för var gång jag åker. Eller så är det bara ett tecken på att jag bli äldre och äldre?

Bilder säger mer än 1000 ord, så ni får lite bilder istället.Jag, färdig för fest.


Vår vän Jocke ifrån norrland som jobbar på båten tillsammans med min vän Mimmi.
Ovant att se honom där, han är ju norrland.


Mimmi & Carolina. Gillar att vi båda alltid gör grimaser på bilder.
Det ligger nog i våra namn, det är ju nästan lika!


Mimmi i farten.


Mötte Mirelle (till höger) med hennes vänner.party party!


Jag och mimmi dansade själva på dansgolvet dagen efter, till husbandets musik och upp emot 100 åskådare.
Vi är inte dem som är dem.

Detta var ett litet urval av bilder... Kul hade vi i alla fall!


Gröna lund... igen ?japp ni läste rätt i rubriken. Jag kanske hamnar på gröna lund i sommar igen. Vi ska dock inte ta ut någonting i förskott, men jag har gått vidare i rekryterings processen. Ska till gröna lund på fredag för en grupp intervju.
Det skulle vara så himla roligt om jag hamnde där i sommar igen. Jag hade så otroligt roligt sist jag jobbade och de kom faktiskt fram några bloggläsare då. Hänger ni kvar?

RSS 2.0