tagga till


Ännu en kväll på Seven med glatt folk, de blev en sen kväll och jag försöker få upp ångan igen inför kvällen. jag hoppas på mer folk och en ännu underbarare kväll denna kväll. Igår kom ett par vänner till Seven och de var riktigt kul att se den alla igen. Framför allt Henke, Jonas & Grabbarna!
Tack för en bra kväll som fick ett otippat avslut!

Mitt inköp.

Haha oj upp och ner... ställer er upp huvudet så är det rätt!

Såhär ser den alltså ut, nu har jag inställningarna för ikväll inställda så därför ni kan uppfatta bilden konstig.

Så här ser de ut på. Läckert va. Så med denna ska jag springa runt ikväll och fota alla partsugna. PARTY PARTY!
(bilden är tagen med en liten kompaktkamera)


barnvaktsjobbJag har fått lite frågor angående mina barnvaktsjobb, så jag tänkte berätta lite. Jag är alltså anställd av en firma som heter Nannynu som rekryterar ut barnvakter åt familjer som hör av sig till dem. Det är ett bra extrajobb där du är försäkrad och har mellan 100-110 kr i timmen. Du får även gratis utbildning i hjärt- lungräddning med fokus på barn och en nannycertifiering för att bli den bästa barnvakten. 
Ett väldigt bra och uvecklande extrajobb, jag rekomenderar de starkt till alla barnkära där ute.

Nannynu söker nu en massa barnvakter så var inte rädd för att söka. Ett tips är att hälsa ifrån mig (Caroline Svanemar) om ni kommer på intervjuv. 

Imorgon smäller de...

Bild: Jag
Plats: Seven
Personer: Johan & Jonatan

De är inte bara de att Seven slår upp dörrarna för ännu en party helg, så jag hoppas ni inte glömmer att säga till om ni vill bli uppskrivna på listan och ha fritt inträde till 23.30.  Nej för imorgon ska jag även gå och hämta ut en sak till kameran som jag faktiskt skrivit om tidigare i bloggen men ingen har riktigt kunnat gissa rätt på vad det är. Så nu får ni en etra chans att gissa rätt...

ledtrådar.
- fotografer vid rödamattan ahr de...
- är för blixten...
- är platt...

(kommer alltså bli perfekt vid vimmelfotograferingen) 

Hard work work


Sitter i skolan jag laddar upp för sista lektionerna och sen blir det jobb hela kvällen. Får se om jag avslutar kvällen med en mysig fika? 
Bjuder på en bild på Malin innan jag springer iväg! 

Det har varit mycket nu...


Bild: Jag
Plats: Club Seven

Senaste veckan var det mycket som hände och jag känner att den kommande veckan kommer bli likadan, vilket påverkar bloggen, både positivt och negativt.
Det blir färre inlägg men det kommer bara bli nödvändiga inlägg, så alltså inga inlägg enbart för att fylla ut bloggen vilket jag försöker vänja mig av.

Det var mycket jobb inför premiären på nattklubben och det kommer en helg till snart så det bli samma jobb inför den. Sen har jag skolan och 1-3 andra jobb som också ska skötas till 110% . Kämpa kämpa!

Seven, smygpremiär
Så nu var Seven på gång och de var hetare än hetast!
Riktigt kul att se att så många kom och festade med oss denna smygpremiär, förhoppningsvis kommer alla tillbaka nästa helg för ännu hetare partaj. (Är det någon som vill komma så är det bara säga till så fixar jag upp er på gästlistan)
Det känns jätte skönt att vara igång med vimmelfotandet igen och nu fotar jag även för hemsidan credd.se, så ni hittar fler bilder ifrån kvällen där!

Gissa föremål....


på ytan...

Ja hur rena är våra kronor egentligen, de som vi ofta går och håller i handen...
Här kommer svaret.Visst ser de mysigt ut. Nu blir man jätte sugen att stå och hålla i sina pengar för att sedan betala mat på tex. Donken och sedan sätta sig och äta utan att tvätta händerna. Visst?

Bilderna är tagna med supermacro och är alltså insomat på 50äring (mitten) och 10-krona, totalt oredigerade!

SEVEN


Nu ni alla partsugna Stockholmare. 
Seven är den nya nattklubben som kommer få Stockholm i gungning.  Seven flyttar in i K15 gamla lokaler på kungsgatan 15, men kommer slå ut alla andra nattklubbar med hästlängder. Så glöm allt vad huset, vanilla, fellows, pans, HBJ och allt vad de kan heta  och lägg Seven på minnet. 

Smygpremiären är nu redan på Lördag och vi hoppas alla festsugna Stockholmare samlas här för att inviga klubben och sätta stureplan i gungning. 

När ni är där kommer ni mötas av min vän Mimmi i dörren som glatt kommer välkomna er. Senare när vi tagit er in, köpt en god drink så kommer jag finnas där och ta bilder på er Alla. 

Vi finns på Facebook, club seven!
Mer info kommer även här! 

MM


barnvakt?


Bor du i Stockholm och känner att barnvakt är nog något du kan tänka dig att jobba extra som? Du får bra utbildning så som HLR för barn och nanny certifikat på köpet. Du tjänar väldigt bra och vem tackar nej till lite extra pengar på kontot?

Det är nämligen så att jag jobbar som detta och jag är väldigt nöjd, jag fick även igår min utbildning för att bli stockholm bästa barnvakt! Men företaget söker fler härliga barnvakter så säg till mig om du känner att detta är något för dig. 
jag lovar dig, det är snabba pengar och du har riktigt roligt på jobbet! 

 

M to the alinHär kommer ännu två bilder på Malin.
Jag hoppas ni gillar den för de kommer nog komma några till eftersom jag själv tyckte många blev väldigt bra!Svart/vit eller färg? :)


Eller


Vilken av dessa två bilder gillade ni bäst?

Ronny, vart är du?

jag måste verkligen ha tag på min vän Ronny som jag köpte min älskade dator av! Jag behöver ha tag på ett lösenord för att kunna installera photoshop och bara för att så får jag inte tag på honom. Så himla irreterande! 
Så bara för att hålla mitt löfte så publicerar jag en oredigerad bild på Malin. Hoppas de går bra! jag framför kameran!?


Jag är nog en sådan tjej som Matilda som inte riktigt kan vara seriös på bilder... Dessa bilder är dock ifrån 2006 men de sitter fortfarande kvar. Vi hade en photosession i skolans studio ihöstas, jag och Jenna, och jag tror inte vi fick många seriösa bilder på mig. jag vet inte riktigt vad det är men dirket när en kamera kommer fram så åker grimasherna på! 
Även fast de kanske ser serösa ut så gör jag mig till! Love it! 

Ny kärlek


Titta vilken skönhet, min nya stora kärlek!
Ett stor tack till min älskade farmor för hjälpen, du är väldens bästa farmor! 
längtar

Hittade lite vår bilder ifrån 2008, Oh vad jag längtar till våren 2009. Den får gärna komma nu!

check it outKollar igenom min externa hårdisk efter bilder och hitta då denna gamla redigering, som jag faktsikt tyckte blev rätt cool.
Finns väl vissa saker jag skulle vilja ändra men jag gillar de i alla fall!

ÖlandHerre i min lilla låda, det händer grejer! Storebror ska flytta till Öland för några månader. Han har blivit utlånad till färjestaden och åker redan på Fredag. Jisses!
Kul för honom men kommer sakna honom enormt mycket! Vem ska nu skicka mig små sms och fråga om det blir utgång i helgen eller där han ber mig komma över med toapapper och chokladbollsingridienser?

LÄS HÄR!

Lilla sötnos

Modell: Franz
Foto: Jag 

Franz

I väntan...

Modell: Maya

Foto: Jag


CarspottingJag tänkte avbryta denna lilla bloggpaus med ett berätta om en tävling vi har i familjen, eller i alla fall jag mamma och lillebror. Carspotting!
Vi ska hitta regestreringsplåtar i nummerordning alltså 001, 002, 003, 004 osv osv, och det måste vara i ordning!

Så här i ställningen just nu (nummer som ska hittas):
Mamma: 009
Cevin: 013
Jag: 012

Vet inte hur länge vi kommer hålla på
men det går inte att sluta, har man väl börjat så är man tydligen fast!

Någon mer som håller på med detta, eller något liknande?

Girls girls girls

NI fick tidigare se bilder på grabbarna i vår kusinskara ifrån lilla julafton, här kommer vi brudar!
Även dessa redigerade med lightroom.


MayaAmanda


Izabelle


Caroline

för att...

Alla söta läsare KLICKA HÄR!Den pysslade jag sabbt ihop i flash åt er, bara för ett bevisa hur bra ni är och att jag inte alls var sur på er imorse utan mest morgon trött och lite irreterade på min lärare!

Ni är bäst, puss puss puss!3 oldies

När jag resnade igenom brors datorn här om dagen hittade jag 3 gamla designer som jag trodde var slängda, kul att hitta dem igen!

boys boys boysTripp trapp trull...


Bilderna är enbart redigerade i lightroom!

Saga


Jag var ute och fotade min mammas kompis dotter idag, Saga!
Hennes mamma ville ha några hyffsade bilder på henne att skicka in till lite olika modellagenturer. För wow vilken tjej.
Hon är 12 år över 170 lång, smal passar i vuxenkläder och kolla bara vilket hår, man vill ju bara slita av de och sätta de på sig själv!  
Vi gjorde ingenting med henne idag utan gick bara ut och knäppte, men tänk er lite smink på henne och reäla pingla kläder, då kommer ju alla killar dräggla!

Kom ihåg var ni såg denna tjej första gången!

ska jag våga... ?Jag känner att jag verkligen måste ladda ner photoshop nu, jag klarar mig inte längre. De försvann ju när jag var tvungen att lämna tillbaka min skoldator till min förra skola. Jag behöver de först att kunna ger er bättre bilder, börjar fota RAW och för att kunna genomföra mina fotoidéer. Men ska man våga de nu när FRA lagen börjat gälla, eller ska jag bara som kusin gör på denna bild ge dem grimashen och ladda ner i alla fall!?

Någon som har någon länk till en nedladnning som fungerat bra?

RSS 2.0