Ny namnlös familjemedlem!
Detta är pappas nyinskaffade ödla, som ännu inte har något namn!
Någon som har något tips?Nyfiken rädsla


Playahead...

Playahead, älskade playahead.
Vi är många ungdomar här ute i cybervärlden som en gång startade sin karriär på playahead. Jag är i alla fall en utav dem. Eller ifrån allra första börja var de lunarstorm som gällde, men där kände jag mig aldrig riktigt hemma, det var på playahead jag hittade min plats. Jag pratade vilt med människor på planket och var inte rädd för att ta kontakt med nya människor. Vissa har jag faktiskt kontakt med än idag och är väldigt bra vän med, till och med i verkliga livet.

Det känns rätt konstigt att se att jag startade mitt konto när jag var 13 år, och då måste jag erkänna att jag hade nog minst 3 konton innan de. Jag är en oldie på stället. Jag änvänder dock inte detta konto längre. Det var ett tag sen jag var inloggad sist, men jag hade gärna varit en flitig playahead användare. Om stämningen och människorna var som förr, som när jag var 15 år och orädd.
Om Dryga månaden stänger playahead ner, försvinner, finns inte mer. Vilket jag tycker känns lite hemskt. Det är en bit av sin ungdom som försvinner. En plats där i alla fall jag har spenderat många timmar.
Kämpat med playahead profiler och gjort allt i sin lag för att få till en låt till en mp3 fil. Känt sig speciellt när man lyckades smöra till sig ett VIP-silver av admin eller när någon random skrev att man var söt i ett hemligt inlägg i gästboken.
Det var även playahead som gav mig identiteten SIP, ett smeknamn jag fortfarnade blir kallad av endel vänner. En identitet jag hoppas leva kvar!

Till playahead kommer jag vara evligt tacksam. De var ni som fick mig att hitta min plats i cybervärlden. Jag kan stolt säga att jag kommer sakna att ha er ett klick bort.

Rest in peace 100301

GettoTänkte jag skulle försöka mig på något nytt för att motivera mig själv till att fota!

Ni säger en:
- Mening
- uttryck
- låt
- person
- karaktär


... ja vad ni nu än kommer på.. och så ska jag försöka gestalta detta! Så Shoot.


Give it to me baby!

Självporträtt II


SjälvporträttJag är nog inne i en period där jag tar en massa självporträtt, vilket i och för sig är väldigt roligt då jag aldrig har några bilder på mig. Dock blir alla självporträtt rätt tillgjorda som ni ser på denna över. Fast det är väl coolt på sitt vis! Funderar på att göra/ta olika porträttbilder i olika känslor, vad säger ni?
Någon känsla ni vill att jag visar ?

Laleh - Bjurö Klubb

Känner ni igen mig är ni coola människor!


fyra flugor i en smäll!Presentationen...

Detta är presentationen som kommer hänga uppe på utställningen, troligtvis. Kanske göra några ändringar
i sista sekunden. För övrigt så kommer utställningen vara uppe ifrån Lördag kväll! Wiho!
Jag hoppas ni kommer och tittar.

 


Kvällstid.Jobbar gör jag alltid bäst på natten. Vilket visade sig ikväll. Denna bild (plus massor av andra) togs vid halv två tiden inatt och nu har jag suttit och pysslat lite med 2 av dem. Denna blev jag faktiskt riktigt nöjd med, det är inte ofta jag blir bra på bild liksom. Ska jag kanske ha den som porträtt till utställningen tro?baloonSkolan tätnar.

Det börjar märkas på alla i skolan att det inte är långt kvar nu. Vi mediabarn går på praktik v.10 fram till studenten, vilket betyder att det inte alls är långt kvar och allt skolarbete läggs på hög. Det är ångest, huvudvärk och panik. Allting ska bli klart och lärarna tycker att man ska ta deras ämne som prio ett. Ingen sympati.
Jag har inte bara skolan att tänka på, utan hela medias studentskiva vilar på mina axlar. Förstå pressen.
Min hjärna är full, det får snart inte plats mer, det kommer flyga ut genom öronen.

Projekt redigering!Detta är en av mina bilder till mitt projektarbete där jag gestaltar kyssfakta på bild. Denna är till frasen "en kyss om dagen håller tandläkaren borta". Jag är väl inte helt klar men så gott som.
Vad tycker ni? Ge mer än gärna feeback, då detta arbete är väldigt viktigt för mig.

Mer julkonsert.
Nikole

Modell: Nikole
Foto: Jag

Krash bomb pang!
Det känns ju roligt att min dag förstörs bara några minuter innan den nya dagen börjar. Jag upptäckte nämigen att mitt Photoshop inte längre fungerar! vääääldigt roligt, not!
Så än så länge får nu vila ögonen på en bild ifrån denna sommar eller om det var året innan!Det känns mer verkligt...

På något vis känns det som om allting blir mer verkligt och allvarligt om man berättar det för andra. Som om att alla chanser att smita undan försvinner och det bara finns en utväg... att göra det.
Vilket kanske är ett bevis på att jag borde berätta mer för er om vad mina planer är, för då kanske jag till och med genomför dem.


Detta är saker som planeras & är planerade för 2010, hittills.
- Fylla 20 år, 21 Februari.
- Åka och hälsa på Alexander i Norge (?)
- Studentskiva 31 Mars, hör av er för biljett ni som vill gå.
- Åka som utbytesstudent till Irland, 1 vecka.
- TA STUDENTEN!
-  Åka till Gotland under Stockholmsveckan (?)
- Åka till Taize i Frankrike.
- Börja skola eller börja jobba (?)

Nu när jag har berättat detta för er hoppas jag att jag lyckas genomsföra dem allihoppa. Det skulle resultera i att 2010 blir ett bra år. Jag tänkte faktiskt rensa min garderob när jag började skriva på detta inlägg, och nu när inlägget är klart är faktiskt även garderoben rensad. Det fungerar redan!

utställningen ...

Blir nu av. Det ska strax skicka iväg mina bilder på framkallning. Väldigt roligt och spännande.
Dessa bilder blev de tillslut.Jag skulle bli superglad om ni kom och besökte min utställning senare!

Mitt 2009 jan - Maj

Januari

Januari månad var ingen aktiv månad men jag lyckades ändå klämma in min andra plåtning tillsammans med min
kompis Malin som ni har fått se väldigt mycket av i bloggen. Jag bytte även nattklubb att fotografera vimmel på.Februari

Fotograferade jag min vän Kajsa och fortsatte på natklubbarna. Detta var även månaden då jag fyllde 19år.Mars

Jag fortsatte fotografera Vimmel på nattklubben, jag började även fotografera studentskivor. Detta var även månaden då jag åkte med min DJ kompis Sanna till Köpenhamn för att vara med när hon spelade på en nattklubb där. Det var även galan Vevax i skolan! Jag fick även ta emot en utbytesstudent ifrån Italien denna månad, Alessandro.April
I April sprang jag fortaradde runt på en massa olika nattklubbar och fotade fulla och glada studenter. Jag hamnade även på två härliga privatfester med härliga människor. Förutom de åkte jag som utbytestudent till Italien och vi fick en ny kusin i form av hunden Charlie.
Maj

I maj hände det inte så mycket, var en lugn månad förutom att jag fotograferade Pietra!RSS 2.0