Flät tipsNu tänkte jag kommer med ännu ett tips, denna gång om en fläta!
Igår när jag stod framför spegeln på g för en utekväll provade jag på en fläta jag aldrig gjort förut, enbart sett en tjej som haft när jag var på Mallorca sommaren 2006.

Det är alltså så att du börjar som på en inbakad fläta men enbart hämtar upp hår ifrån ena sidan, som ni säkert ser på bilden!
Busenkelt och super snyggt!

RIP älskade Zlatan
Nu ska han så somna i för alltid!
Älskade Zlatan. Rest in peace!

Vimmelfotograf sökesJag söker en glad tjej som vill vimmla runt på ICE, 4 fredagar framöver pga att jag fått förhinder!
Du kommer börjar vid 23.00 och vimmla runt till ca 02.30. Efter de hr du tid att partaja själv fram tills klubben stänger!
Det är bra om du har ett intresse för foto och är över 18 år, såklart måste du bo i Stockholm!

För mer info kontakta mig!

Avslöjande

Jag har övslöjat mitt beroende nu är det dags för mig att avslöja min största rödsla .... MÖRKER!Jag var nyss på vandring hem ifrån min vän Mimmi och jag höll på att dö flera gånger om!
Det börjar med att jag tror att det är någon som lyser ner på mimmis bakgård med en ficklampa direkt när jag kommer ur porten, redan dör börjar min resa! Jag springer med långa ben därifrån...

Under hela mina promenad ser jag skepnader i ögonvrån och hjärtat hoppas till månen på besök.
När jag äntligen ser mitt hus och målet på hela hemfärden tycks jag se massa rådjur alldeles bredvid mig inne i skogen och de tog priset mina vänner.
Jag trodde jag sett dagsljus för sista gången. . .

Det är dags för mig att låsa in mig efter att solen gått ner eller skaffa mig stadigt sällskap på mina nattliga promenader!


haha Go'natt!


i-landsproblem!

Jag har ett beroende.. skor skor skor SKOOOOR!
Jag trodde aldrig att detta med skor skulle bli ett problem för mig eftersom jag har fasligt många skor, men ta er en titt på min skosamling....


. . . Ser ni några skor som passar för höst & vinter?
Nej jag tänkte väl de. Okej jag ser två styckten men eftersom mina fötter har krymt så kan jag inte ha de två paren i alla fall (jag tänker på de i framkant med massa grönt ludd och de vita sneakers:na).

Så idag gick jag runt på stan för att köpa mig ett par, för jag går nu alltså i mina sommar skor, men tror ni jag hittar några... nej usch. Jag tycker inte alls några skor är snygga nu för tiden och inte ens snygga kläder hittar jag!
Vart är modet på väg?


- inte i min riktning i alla fall...

SyskonkärlekIgår var som sagt min storebror på jobbet med vänner och roade sig! Väldigt roligt eftersom jag dessutom fick sluta tidigare och fick möjlighet att festa lite med dem! Jag och min bror har inte festat tillsammans tidigare och tycker vi borde göra det mer ofta! För även fast vi bråkade endel då han bodde hemma så är det ingen jag har så roligt och skrattat åt så mycket som min bror!


ps. Det ryktas om att vi är lika . . . !?

Ice ice baby

Nu blir det snabbt lite bilder ifrån gårdagen innan jag åker och äter bullar och kakor hos faster!
Min bror med vänner kom till ICE, alltid kul, mer kommer!Gårdagen

Igår var det ännu en dag på jobbet och löningshelg. behöver jag säga att alkoholen flödade i lokalen och det var mer folk än någonsin (i alla fall då jag jobbat)? Vakterna sa även att de väntas fler folk idag, oh jag längtar efter att åka dit. Snart så, snart!

Här är några bilder ifrån kvällen!

Fler bilder hittas på ICE


Matilda HammarJag kände för att rita lite i illustrator här om dagen och vad passade inte bättre då än att rita  söta Matilda!?
Jag vet inte riktigt om de blev så likt men för att vara min andra illustration är jag faktiskt nöjd!

LockingJag kommer nyss ifrån Street lektion där vi körde locking,
fy satan så roligt det är. Om ni någon gång får chansen att prova så gör verkligen de. Helt sjukt, Jag postar en video som är på några grabbar som lär ur locking så det är väl på samma nivå som jag är just nu, men jag funderar helt seriöst på att börja på enbart locking.
Någon som vet någon skola som har locking enbart?

HIPPIP HURRADenna lilla pojkvasker föll mamma in lööööv med för 21 år sen! Då var pappa 17 år och var ute och gjorde stan i hans bruna guldlockar! Nu fyller han 39 och vi höjer glasen för ett rungande Grattis!

HURRA HURRA HURRA HURRA VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!


Gårdagens plus


Detta var en av DJsen igår och hon är nog den bästa de haft hittills, och de visade sig på dansgolvet, det var fullt hela kvällen hon fick till och med köra över tiden. Jag hoppas hon är med nästa vecka också, då ska jag ta mig för att hälsa ordentligt, gjorde inte de igår kväll tyvärr.Dessa två tjejer var kvällens trevligaste, riktigt goa tjejer och de visade sig även att Elin (blondinen) gått i min skola, men gick ut förra året. Dessa tjejer är på G med att bli skådespelerskor så Lisa var sugen på att bli fotograferad, så får se om jag bokar upp studion i skolan åt henne någon dag framöver.
Elin hade dessutom kompisar som jobbade som vimmelfotografer och ena var ute efter en tjej, så hon tog mitt nummer och skulle höra av sig! Alltid roligt att skapa kontakter!Grabben i bakgrunden var även han är härlig grabb, you know my face dont you!
För att göra historien kort så tog tog jag ett kort på honom i början av kvällen som han inte var beredd på (men det var ifrån sidan så man såg honom knappt) men han reagerade på blixten och vände sig om och gav mig arga agat och "icke-pekfingret". Sen gick vi runt hela kvällen och varje gång vi såg varandra gav vi pekfingret till varandra och han sa " I know your face" .
Härlig grabb de!

UppladdningNu är det dags att börja ladda upp igen för ännu en kväll på jobbet. Klä upp sig och lägga ner energi på sminkningen som jag faktiskt aldrig orkar göra annars men det är faktiskt roligt men det kanske bara är de för att jag gör de så sällan?
Det jobbiga med detta jobb är att jag alltid känner pressen för att vara riktigt fint uppklädd och de kläd möjligheterna har väl inte jag riktigt, så jag står väl i någon timme och försöker hitta bra kläder, fruktansvärt. Jag måste nog ta mig till stan och shoppa lite nytt!

Ska bli kul att se vad det är folk på ICE iväll, kanske stammisarna som varit där varje gång jag varit där som de två grabbarna till höger!? Finns även en tjej som varit där varje gång jag jobbat! Hur har ni råd?

ICE 17/10

Nu är det mitt på dagen och jag har återigen tillpiggnat efter nattens jobb. Det gick bättre denna gång men det var inte så jätte mycket människor ute, men eftersom det är helgen innan löning så förstår jag dem!
Jag mötte även denna fredagkväll människor jag känner och även endel som var där förra fredagen, och behöver jag ens nämna att det var killar som även denna kväll la in en stöt?

Lägger även denna fredag upp mina favorit bilder ifrån kvällen!

Lek


Här kommer ett litet tips för er som gillar att leka med bilder och objektiv! 
Ni kanske tror att de ligger jätte mycket arbete och trix bakom denna bild, men icke! 

Det ni behöver för att göra ett liknande foto är, ett objektiv med zoom... För allt ni gör är att samtidigt som ni klickar av för att fota zoomar ut/in snabbt.... och TADAH! 

Andra ställen är i skogen som denna effekt kan vara roligt att prova på är, tunnelbanan, alle, kan öven vara ballt på personer!

Lycka till och säg gärna till om ni provar så kan jag få ser hur era bilder blev! 

Lumpen

Jag har länge tänkt på detta med lumpen, och inte riktigt tagit tag i det dels för att de flesta runt om mig sagt åt mig att jag inte kan/får göra lumpen pga av min rygg men även pga av lathet.
Men nu har jag äntligen tagit tag i detta och jag har svarat på alla deras frågor, så nu väntar jag på svar om jag ska få komma in och mönstra. Spännande!

Några fler som funderar på lumpen?
Eller gjort eller ska göra lumpen?
TELL ME!

Grattis Bror

Jag måste passa på nu när jag har lite tid att Gratta min älskade storebror som har varit i Schweiz och spelat Europacupen och såklart vunnit GULD för andra året i rad(men för AIKs del 3dje). Synda att vi inte kunde varit med och se hans spel & lycka, men bara vetskapen gör oss stolta!

Bild tagen ifrån hans Facebook


MötenJag var ju helt uppe i lilla Fransen att jag glömde bort att berätta hur de gick i mitt samtal med minstudent.se. 
De hade ju lämnat ett visitkort till mig under mitt arbetspass på ICE och bett mig ringa upp igår måndag, och självklart nobbar jag inte ett sådant erbjudande. 
När jag ringer låtar han jätte positiv och de lät inte på honom som att det enbart var studentfester han vill att jag ska fotografera, men att vi skulle prata om allting då jag kommer in på onsdag. Vi bestämde nämligen möte på onsdag klockan 17.00. Se fram emot de. 

Jag fick även ett samtal ifrån sjärnskott.se igår som är en hemsida för ungdomar som hjälper till att fixa extra jobb, jag hade i förra veckan lagt upp mitt CV där för att se om de kommer några intressanta jobb jag kunde söka, och de ville tydligen även de träffa mig för ett möte, undra vad det har för jobb att erbjuda! Så jag ska även träffa dem på onsdag men klockan 14, lika bra att köra allting samma dag! 


Frans

Idag hälsade jag på kusin Frans som nu blivit 16 dagar och bara ännu sötare än sist!
kroglivet är litet!

Kroglivet är bra litet vill ni veta varför ...


På denna bild är skärpan på vift men de skiter vi i. Flickan här till höger är min gamla klasskompis ifrån grundskolan och Emilia till vänster har jag stött ihop med på en del fester. Riktigt trevliga tjejer.
De var ute och firade att Emilia nyss fyllt 18, grattis.


Denna sköna kille mötte jag på tunnelbanan på vägen in, han gick och sjöng och trodde att ingen hörde honom. Hans vän sa åt honom att vara tyst för att det var pinsamt och han svarade att de ändå inte är någon som hörde, förrän han såg mig!
Vi skrattade och log varje gång vi gick förbi varandra.Killen till vänster här heter Alexis och är en vän ifrån barndomen jag lekte även med flickan till höger som jag tror heter Petra eller Frida. Var nämligen så att jag brukade bo hos Alexis och hans familj när jag var liten, det är goda vänner till min mormor.
Jag har inte träffat honom på vad kan de vara ...12 år?


Denna pojke heter Niklas och är även han en vän ifrån barndomen, eller vän och vän vi gick i samma skola och jag lekte väl lite med honom på fritis i skolan. Minns att jag gjort en sån där fin fläta i hans hår då han hade långt hår. Ni vet en sån då man lindar garn runt en hårslinga. Väldigt fint vart de.


Denna kille minns jag inte vad han heter men han spelar innebandy i Sundbyerg och jag mötte på honom i onsdags när jag var på Toxic. Trevlig kille de där!


Även grabbarna här i mitten träffade jag i onsdags på Toxic, vi dansade väldigt mycket med dem och skojade hela kvällen. Riktigt roliga killar kul att träffa på dem igen.

Kompis det går bra nu.

Följ min blogg med bloggkoll

Nu är jag hemma och vaken efter nattens vimmelfotografering på ICE STOCKHOLM vid stureplan.
Allting gick kalas bra men min skärpa ville inte riktigt sammarbeta med mig men det blev endel bra bilder ändå (alla är vi nybörjare i början), och tydligen var de nöjda för jag ska nu fotografera åt dem fredagar och lördagar fram över.  Så nu är ni alla välkomna till ICE på norrlandsgatan fredagar och lördag från och med nästa vecka!

Några bilder ifrån kvällen.
KLÄDBYTARFESTNu är ni alla välkomna på KLÄDBYTARFEST! 

Det är så lätt som  de låter. 
Ni rensar er garderob på kläder som ni inte vill ha kvar eller vuxit ur. De kläderna tar ni med er till denna träffpunkt och byter med andra som gjort samma sak.
Så många kläder som ni lämnar in får ni även ta med er därifrån. 
Det kan vara allt ifrån skor, vantar, linnen, byxor mössor... ja rubbet... De ni får lämna hemma är underkläder och trasiga kläder! 

Kläderna som blir kvar med dagens slut går till stadsmissionen. 

Plats: Black sheep, Bredkilsbacken 1. T-bana Huvudsta.. (kommer vara skyltat)
Tid: 18-21.30

Skriv gärna en kommentar om ni kommer vara närvarande eller om ni har tankar på att komma så vi kan beräkna ett cirka tal på de närvarande. 

Vi ses väl?

Regnigt

I väntat på Mimmi igår tog jag upp kameran och lekte lite. 
Ja, detta är ett resultat, vad tycks?RSS 2.0