Godmorgon Måndag

Godmorgon, ny vecka, nya möjligheter.
Snart dags att ge sig iväg till jobbet och bemöta alla kunder på IKEA med ett leende. Ser fram emot vad dagen har att erbjuda.

Västerås visit.

Idag åkte jag och min kollega Emelie på en liten tripp till Västerås för att hälsa på en saknad kollega så nyss flyttat dit. En härligt liten roadtrip då vädret var underbart, träden hade fått en så härlig höstfärg längst med vägarna och trots lite oönskad crusing i västerås hittade vi fram smärtfritt.
 
Väl framme möttes vi av en linslus till min belåtenhet (se bilder nedan) och en otroligt härligt hem. Vår kollega Lena har nyss flyttat dit ifrån en trång lägenhet här i Stockholm till denna hemtrevliga lägenhet som är stor och rymlig. Dom har dessutom en härligt uteplats där vi spenderade större tiden av vårt besök och sög åt oss den sol som bjöds på. En väldigt mysig söndag -  ser fram emot fler besök framöver.
  

Franz 6 år.

Tänk så tiden går, igår fyllde min yngsta kusin 6 år. I mina ögon är han fortfarande mycket yngre än så, det är i och för sig alla mina kusiner enligt mig, till exempel - min kusin som är 21 år ser jag fortfarande som 13. Det är väl nu jag ska inse att det är jag som börjar bli gammal!

Hur som helst så var det kalas igår med jätte gott fika och trevligt sällskap. Full rulle med massa barn och goa skatt.
Kvällen spenderade jag med en kär gammal vän i soffan med Thaimat och en film. En riktigt härlig lördag helt enkelt.

 


 

En Hippiefest på Åland.

 
 

RSS 2.0